Case: Billeder til Kirstines Køkken

De fleste virksomheder eller organisationer har brug for fotografi, og en god måde at få dem på er at få taget billeder af hverdagen. Sådan en opgave fik jeg fra Kirstine …

Kirstine ejer Kirstines Køkken, og hun henvendte sig til mig for at få lavet nogle nye billeder til hjemmeside, Facebook og brochurer.

Vi aftalte, at jeg mødtes med hende en dag, hvor hun var i færd med at lave mad til et selskab. På den måde ville jeg kunne tage nogle stemningsbilleder fra processen, fotografere maden efterhånden som den blev færdig og endelig tage et par portrætter i en pause.

Det er en af den slags opgaver jeg virkelig holder af at udføre. Her kunne jeg udvikle kommunikationen og æstetikken i samarbejde med Kirstine, og vi kunne løbende evaluere på det og se om der var andre billeder vi skulle lave nu hvor vi var igang. Det var også en udfordrende opgave, hvor jeg hele tiden skulle tænke et skridt frem, og stadig undgå at være i vejen for Kirstines arbejde. Alt var samtidig også nød til at foregå samme sted, vi havde ikke tid til at tage nogle udflugter så det hele foregik i køkkenet eller lige udenfor.

Efter endt fotografering efterredigerede jeg billederne og gav Kirstine, og hendes webmaster, adgang til at hente dem fra et lukket download-site. Her var der også mulighed for at bede om andre beskæringer og lignende, så det passede ind i layoutet på hjemmesiden.

Denne type fotoopgave er en af dem jeg oftest laver, hvor jeg arbejder on location, og i nogen grad befinder mig i baggrunden. Det kan f.eks. også være billeder fra en event eller bare “hverdagsbilleder” fra livet på en arbejdsplads. Udover selve fotograferingen udfører jeg naturligvis efterbehandling, og jeg påtager mig også meget gerne arbejdet med at integrere fotografiet på hjemmeside, sociale medier og andre steder. Kontakt mig for at høre mere.

Resultaterne ses herunder (klik for stort billede).

Ham der er den i Semiosis Formidling. Underviser, indholdsudvikler, nørd, surdejsbager, kommunikationsgøgler, provinsboer, eksilkøbenhavner, uegnet til militærtjeneste og venstresnoet.