Digitale Signaler 14 – Ligeså vigtigt som en telefon (genopload)

I denne uge handler det om digital tilstedeværelse, og om de 5 ting du skal gøre hvis du har, eller arbejder i, en mindre virksomhed, organisation, butik eller cafe. For digital tilstedeværelse er vigtigt.

link_imageVi starter helt basalt i denne uge. For det kan godt være, at jeg snakker en masse om content marketing, SEO og alt muligt andet. Men hvis ikke det grundlæggende er på plads så hjælper det ikke noget. Jeg møder i min dagligdag mange virksomheder, hvor helt grundlæggende ting i forhold til digital tilstedeværelse ikke er på plads – og det har jeg dedikeret denne udsendelse til at tale om. Det hænger sammen med artiklen på semiosis.dk om “5 ting på nettet du skal gøre som virksomhed, butik eller restauration

De fem ting er:

  1. Sørg for at have en hjemmeside – den må gerne være simpel, men den skal være der og den skal være på dit eget domæne
  2. Sørg for at have en Facebook-side – ikke en profil, men en side
  3. Sørg for at være på Google. Brug evt. Google My Business
  4. Sørg for at have en LinkedIN-side for virksomheden
  5. Sørg for at være på relevante niche-medier

Derefter kan vi så begynde at tale om SEO og alt muligt andet. Men hvis ikke basis er på plads så går det ikke. Og de her ting er faktisk ligeså vigtige som at have en telefon.

Hvis du har spørgsmål, forslag og kommentarer til udsendelsen så kontakt mig. Find mig her på siden, på Twitter, på Google+ eller på LinkedIN.

Billede af peddhapati

Der var lidt problemer med denne episode på iTunes – derfor er den uploadet igen.

[gp-comments]

Ham der er den i Semiosis Formidling. Underviser, indholdsudvikler, nørd, surdejsbager, kommunikationsgøgler, provinsboer, eksilkøbenhavner, uegnet til militærtjeneste og venstresnoet.