Digitale Signaler 17 – Her har i mig tilbage

Ja, det har været længe siden sidst, men nogen gange er det bare sådan. Til gengæld handler Digitale Signaler denne gang om produktivitet og kontorpakker.

ds17_webJeg har valgt at bruge denne udgave af Digitale Signaler på at fokusere på online kontorpakker. Der er basalt set tre store spillere på det marked – Microsoft med deres Office 365, Apple med iWorks og Google med Drive. Og de har fordele og ulemper.

Det sjove er, at rent featuremæssigt, er iWorks nok på mange måder den bedste af de tre. Den indeholder en masse muligheder for layout og den slags – men det er nok også den klart mindst udbredte. Men taler vi samarbejde så er Google Drive stadig, efter min mening, den bedste. Hør hvorfor i udsendelsen.

Ud over kontorpakkerne så handler det denne gang også om samarbejdsværktøjer – initieret af Financial Times historien om Facebook for Work. Det er ikke en realitet endnu, men det er der mange andre ting som er. Facebooks egne grupper, G+ communities, Skype, Hangouts, Podio, Trello – og Slack som jeg taler om til sidst i denne podcast.

Husk at sende mig bud på interviewpersoner, hvis du kender nogen der kunne være spændende at tale med om digital kommunikation, ledelse, og markedsføring.

[gp-comments]

Ham der er den i Semiosis Formidling. Underviser, indholdsudvikler, nørd, surdejsbager, kommunikationsgøgler, provinsboer, eksilkøbenhavner, uegnet til militærtjeneste og venstresnoet.