Digitale Signaler 22 – Valg og valgfrihed

digitalesignaler22Den 22ende episode af Digitale Signaler udkommer på dagens for folketingsvalget, og det sætter sit præg på episoden, hvor slutningen udgør en gennemgang af, hvad der skete i valgkampen på sociale medier. Eller rent faktisk hvad der ikke skete. For hvor tidligere valgkampe har haft en masse social-medie stunts har de, i min optik, været temmelig fraværende denne gang. Sociale medier er blevet hverdag, og de “gamle” medier styrer igen dagsordenen. Alt er ved det gamle … på godt og ondt.

Ellers har tiden siden sidste episode stået i udviklerkonferencernes tegn. Google IO gav os Google Photos og Android Pay – Apple WWDC gav os nyt OS/X, nyt IOS og Apple Music. Noget af det mere spændende end andet – men intet som virkelig får dig til at standse op og tænke wauv.

Og så har Facebook annonceret at tid forbrugt på en opdatering har betydning fremover … det kan igen betyde yderligere fokus på godt indhold. Det kan jeg ikke brokke mig over. Og Ello beviser at hele døde er de ikke.

Vært i podcasten er, som altid, mig – Adam Bindslev. Følg mig og Semiosis formidling på Faceboook (https://www.facebook.com/semiosis) LinkedIn (https://www.linkedin.com/in/adambindslev) , Twitter (https://twitter.com/udkantsadam), Google+ (https://plus.google.com/+AdamBindslev), Instagram (https://instagram.com/udkantsadam/) og som Udkantsadam på Snapchat.

[gp-comments]

Ham der er den i Semiosis Formidling. Underviser, indholdsudvikler, nørd, surdejsbager, kommunikationsgøgler, provinsboer, eksilkøbenhavner, uegnet til militærtjeneste og venstresnoet.