Digitale Signaler 23 – Real time fra Afrikaland

ds23Denne uges Digitale Signaler handler om samtaler. I Djurs Sommerland fravalgte de samtalen med dem som var utilfredse med navngivningen af forlystelserne – er det en ny måde at gøre det på? Hos Twitter vil de servere nyheder i real-time gennem Project Lightning, og hos Instagram begynder de at vise billeder fra det som foregår lige rundt omkring dig. Det er en del af en ny trend, hvor vi begynder at interessere os for det som sker lige nu. Vi ser det samme i tiltag som Periscope, Meerkat og Snapchat Stories. Men betyder det samtidig, at vi ikke interesserer os for den længere samtale? At vi ikke længere gider bruge tid på at lave et længere indlæg, komme med et uddybende svar eller indgå i en ordentlig debat?

Andre historier jeg dækker denne gang er:

  • Undo-knap i Gmail
  • Politikerne er blevet stille på Twitter
  • Taylor Swift får Apple til at ændre mening
  • Google lancerer reklamefinanseret “radio”

Vært i podcasten er, som altid, mig – Adam Bindslev. Følg mig og Semiosis formidling på Faceboook (https://www.facebook.com/semiosis) LinkedIn (https://www.linkedin.com/in/adambindslev) , Twitter (https://twitter.com/udkantsadam), Google+ (https://plus.google.com/+AdamBindslev), Instagram (https://instagram.com/udkantsadam/) og som Udkantsadam på Snapchat.

[gp-comments]

Ham der er den i Semiosis Formidling. Underviser, indholdsudvikler, nørd, surdejsbager, kommunikationsgøgler, provinsboer, eksilkøbenhavner, uegnet til militærtjeneste og venstresnoet.