Digitale Signaler 24 – Hold kontakten

DSC02208Det er blevet sløvt med nyhederne – og til gengæld er det blevet ulideligt varmt i vejret. Sommeren er her, men det stopper ikke Digitale Signaler i at udkomme. I denne uge tager jeg udgangspunkt i de nye “lead ads” på Facebook og bruger det som et springbræt til at tale om engagement og behovet for at holde en varig forbindelse mellem virksomhed / organisation og kunder / brugere. For det er enormt værdifuldt at have en gruppe mennesker, som interesserer sig for det man laver – og som har lyst til at være engagerede. Det skal vi sætte pris på. Det skal vi servicere. Dem skal vi give gaver. Om ikke andet i form af godt indhold.

Vært i podcasten er, som altid, mig – Adam Bindslev. Følg mig og Semiosis formidling på Faceboook (https://www.facebook.com/semiosis) LinkedIn (https://www.linkedin.com/in/adambindslev) , Twitter (https://twitter.com/udkantsadam), Google+ (https://plus.google.com/+AdamBindslev), Instagram (https://instagram.com/udkantsadam/) og som Udkantsadam på Snapchat.

[gp-comments]

Ham der er den i Semiosis Formidling. Underviser, indholdsudvikler, nørd, surdejsbager, kommunikationsgøgler, provinsboer, eksilkøbenhavner, uegnet til militærtjeneste og venstresnoet.