Digitale Signaler 27 – Livestream NU!

DSC00318livestreamSå kom Youtube Gaming – et site der skal tage konkurrencen op med Twitch om at være det foretrukne sted til at se videoer af folk der spiller computerspil. Det er sådan en nyhed som for en 42-årig mand godt kan være en lille anelse ligegyldig. Indtil man tænker over hvad det betyder. For det betyder, igen, et øget fokus på livestreaming – muligheden for at sende live fra ens egen computer. For det er det man gør på Twitch, og det interessante er, at Youtube længe har haft værktøjer til det. Men måske giver det nye site de værktøjer mere opmærksomhed (og måske bliver de nemmere at bruge).

Det er allerede blevet lidt nemmere at streame til Youtube. Man skal nemlig bare købe en Samsung Note 5 – den har det indbygget. Eller man skal ind og lede på ens Google+ konto for at finde “Hangouts on air” – det er faktisk et nemmere interface til livestreaming.

Som virksomhed eller organisation er det nemmere end man tror at komme igang med at streame live. Det kræver faktisk kun en god internetforbindelse, et rimeligt webcam, en god mikrofon og så noget at sige.

Det er nok det sidste som er det sværeste.

Hvis du har lyst til at se livestreamen som den så ud … så kan du se videoen her:

Vært i podcasten er, som altid, mig – Adam Bindslev. Følg mig og Semiosis formidling på Faceboook (https://www.facebook.com/semiosis) LinkedIn (https://www.linkedin.com/in/adambindslev) , Twitter (https://twitter.com/udkantsadam), Google+ (https://plus.google.com/+AdamBindslev), Instagram (https://instagram.com/udkantsadam/) og som Udkantsadam på Snapchat.

[gp-comments]

Ham der er den i Semiosis Formidling. Underviser, indholdsudvikler, nørd, surdejsbager, kommunikationsgøgler, provinsboer, eksilkøbenhavner, uegnet til militærtjeneste og venstresnoet.