Digitale Signaler 28 – Billeder overalt

DSCF6013Det handler om billeder. De digitale platforme, fra websider til sociale medier, har gjort det nemt at dele billeder, fotografier, grafik etc. Så nemt at alle gør det – og hvis man ikke gør det så bliver man overset. Vi kan simpelthen ikke komme udenom det. Vi bliver nød til at kommunikere visuelt.

Nye ændringer på Instagram har sat det på spidsen. Nu er det muligt, at poste billeder i andre formater end kvadratisk (jeg har skrevet en artikel om hvordan), og snart bliver der åbnet op for annoncering direkte på Instagram. Det kan betyde, at virksomheder der tidligere ingen interesse havde Instagram og lignende apps nu bliver nød til at få øjnene op for det og gøre noget ved det. Og oven i det kommer så Flickr, 500px, Pinterest, Snapchat og Facebook. Alle steder, hvor billeder fylder og har betydning.

Lyt med her i 28ende episode, hvor jeg fortæller om mine tanker om disse medier – og kommer med nogle helt konkrete råd til, hvordan man kommunikerer visuelt på sociale medier.

Vært i podcasten er, som altid, mig – Adam Bindslev. Følg mig og Semiosis formidling på Faceboook (https://www.facebook.com/semiosis) LinkedIn (https://www.linkedin.com/in/adambindslev) , Twitter (https://twitter.com/udkantsadam), Google+ (https://plus.google.com/+AdamBindslev), Instagram (https://instagram.com/udkantsadam/) og som Udkantsadam på Snapchat.

[gp-comments]

Ham der er den i Semiosis Formidling. Underviser, indholdsudvikler, nørd, surdejsbager, kommunikationsgøgler, provinsboer, eksilkøbenhavner, uegnet til militærtjeneste og venstresnoet.