Digitale Signaler 29 – En meget stor iPad!

digitalesignaler29Ja ja – det kan godt være jeg er faldet i cool-aid gryden og hoppet i med begge ben, men Apples keynote har givet mig den første deciderede “gadget lust” i lang tid. Derfor handler denne 29ende udgave af Digitale Signaler ret meget om iPad Pro og de muligheder for at bruge den som decideret produktivitetsenhed. For det er der jeg ser det. Som det første seriøse bud på en ny måde at arbejde med en computer på der er kommet længe. Ikke som afløseren for mine computere – men som et supplement skabt til skitser, planer, noter, udkast og gennemgang.

Det er især de nye apps fra Microsoft og Adobe som har fået mig overbevist. Programmer som Adobe Comp (til layout) eller bare Word virker godt på iPad, men har brug for mere plads, større tastatur og større præcision. Altsammen noget som bliver lovet på den nye store iPad Pro. Men lyt selv med – og skriv din mening om iPad Pro i kommentarerne herunder.

Vært i podcasten er, som altid, mig – Adam Bindslev. Følg mig og Semiosis formidling på Faceboook (https://www.facebook.com/semiosis) LinkedIn (https://www.linkedin.com/in/adambindslev) , Twitter (https://twitter.com/udkantsadam), Google+ (https://plus.google.com/+AdamBindslev), Instagram (https://instagram.com/udkantsadam/) og som Udkantsadam på Snapchat.

[gp-comments]

Ham der er den i Semiosis Formidling. Underviser, indholdsudvikler, nørd, surdejsbager, kommunikationsgøgler, provinsboer, eksilkøbenhavner, uegnet til militærtjeneste og venstresnoet.