Digitale Signaler 30 – Om mig

DSC02580Det handler ret meget om mig i denne omgang af Digitale Signaler. Altså ikke sådan om mig privat. Men om mine kreative proces – eller manglen på samme. I den sidste tid er der kommet en masse ny teknologi, som altsammen har fokus på produktivitet. Apple er kommet med iPad Pro (som jeg talte om i sidste udsendelse), Microsoft er kommet med Surfacebook og Google med Pixel C. Altsammen nye dimser solgt på løftet om øget produktivitet og købt med håbet om at det kan gøre os bedre, mere kreative og mere interessante. Samtidig har Facebook boostet deres Noter, Google er kommet med AMP (Accelerated Mobile Pages), Adobe har opdateret Slate, Google Play Music gør plads til Podcasts og Youtube lancerer Youtube Red. Nye steder og nye muligheder for at publicere vores kreationer. Så hvad stopper os / mig? Har Seth Godin ret når han taler om vores krybdyrhjerne? Er mine undskyldninger valide? Eller er de bare det – undskyldninger.

Denne episode af Digitale Signaler bliver den første i en serie, hvor jeg vil dykke ned i, hvordan vi rent faktisk kan bruge al den teknologi som vi indkøber til at gøre en forskel. Lave en bule i verden. Det vil jeg gerne undersøge …

Vært i podcasten er, som altid, mig – Adam Bindslev. Følg mig og Semiosis formidling på Faceboook (https://www.facebook.com/semiosis) LinkedIn (https://www.linkedin.com/in/adambindslev) , Twitter (https://twitter.com/udkantsadam), Google+ (https://plus.google.com/+AdamBindslev), Instagram (https://instagram.com/udkantsadam/) og som Udkantsadam på Snapchat.

[gp-comments]

Ham der er den i Semiosis Formidling. Underviser, indholdsudvikler, nørd, surdejsbager, kommunikationsgøgler, provinsboer, eksilkøbenhavner, uegnet til militærtjeneste og venstresnoet.