Digitale Signaler 33 – Robotterne overtager din SEO

Denne gang i Digitale signaler der handler det om alle de nye, mere eller mindre intelligente, assistenter som findes fra Google, Apple og Amazon. Det er jo super smart at vi kan føre en samtale med vores søgemaskine – men hvad betyder det for muligheden for at blive fundet?

Mit fokus her er især på de små og mellemstore detailhandlere, restaurationer og turistdestinationer. Hvordan kan de sikre sig, at de nye smarte assistenter kan lede trafikken deres vej? Eller i det mindste hæve sandsynligheden. For der er rigtig mange, som tror den hellige grav er velbevaret bare fordi de har et website. Men der skal mere til.

Hvis du har ideer, kommentarer eller forslag til næste udgave af Digitale Signaler – så kontakt mig … mine kontaktoplysninger er nederst på denne side.

God Fornøjelse

Vært i podcasten er, som altid, mig – Adam Bindslev. Følg mig og Semiosis formidling på Faceboook (https://www.facebook.com/semiosis) LinkedIn (https://www.linkedin.com/in/adambindslev) , Twitter (https://twitter.com/adambindslev), Google+ (https://plus.google.com/+AdamBindslev), Instagram (https://instagram.com/adambindslev/) og som Adambindslev på Snapchat.

Ham der er den i Semiosis Formidling. Underviser, indholdsudvikler, nørd, surdejsbager, kommunikationsgøgler, provinsboer, eksilkøbenhavner, uegnet til militærtjeneste og venstresnoet.