Digitale Signaler 36 – Instagram vil lade dig fortælle historier

Sommerferien er slut, det regner udenfor og børnene er begyndt i skole. I det hele taget er normaliteten ved at vende tilbage. I denne uge ser Adam, igen, på de sociale medier og hvordan de påvirker vores hverdag som erhvervsdrivende. For det er stadig mit fokus – Digitale Signaler handler om den måde digitale værktøjer åbner og lukker muligheder for os. Om det indhold vi kan lave, de metoder vi kan bruge og den indflydelse det digitale har på den måde vi driver vores forretning – hvad enten det er en konsulentvirksomhed som min, en cafe, en non-profit organisation eller noget helt fjerde.

I denne uge ser jeg på:

– Verdens første webside
– Instagram Stories
– Nyt layout til FB-sider
– Facebook bekæmper clickbait
– OL komittee forbyder GIFs
– Virksomheder er bange for shitstorms
– Nyt tekstværktøj i Snapseed

Vært i podcasten er, som altid, mig – Adam Bindslev. Følg mig og Semiosis formidling på Faceboook (https://www.facebook.com/semiosis) LinkedIn (https://www.linkedin.com/in/adambindslev) , Twitter (https://twitter.com/adambindslev), Google+ (https://plus.google.com/+AdamBindslev), Instagram (https://instagram.com/adambindslev/) og som Adambindslev på Snapchat.

Ham der er den i Semiosis Formidling. Underviser, indholdsudvikler, nørd, surdejsbager, kommunikationsgøgler, provinsboer, eksilkøbenhavner, uegnet til militærtjeneste og venstresnoet.