Digitale Signaler 38 – Opsamlingsheat

Der er godt nok sket meget siden Digitale Signaler var her sidst – og det får jeg samlet op på i denne udsendelse, hvor vi runder både Google, Facebook, LinkedIn og Twitter. Nogle af emnerne er:

Hos Google har der været hardware-dag, hvor de annoncerede deres nye telefoner, Chromecast-dimser, Wifi og Google Home – deres højttaler med indbygget assistent. Telefonerne og Home er dog ikke annonceret i Danmark endnu, og spørgsmålet er hvornår det sker. Er det på grund af sproget når nu Google slår så meget på deres AI / Assistent som interface? Kan den overhovedet dansk?

Facebook kommer med to nye produkter – nemlig Marketplace og Workplace. Begge er dog, heller ikke, kommet til Danmark endnu. Men de ser spændende ud og kan betyde en masse ændringer på henholdsvis brugtmarked / jobmarked og kommunikationsplatforme i større virksomheder.

LinkedIn vil stadig gerne være den foretrukne platform for jobsøgning – og kommer derfor med en mulighed for at søge job i hemmelighed. Men der er et problem … ja – det er ikke lanceret i Danmark endnu. Og så er de begyndt at integrere Lynda.com i platformen.

Og sidst, men ikke mindst. Alle taler om Twitter. Men hvem vil købe dem?

Vært i podcasten er, som altid, mig – Adam Bindslev. Følg mig og Semiosis formidling på Faceboook (https://www.facebook.com/semiosis) LinkedIn (https://www.linkedin.com/in/adambindslev) , Twitter (https://twitter.com/adambindslev), Google+ (https://plus.google.com/+AdamBindslev), Instagram (https://instagram.com/adambindslev/) og som Adambindslev på Snapchat.

Ham der er den i Semiosis Formidling. Underviser, indholdsudvikler, nørd, surdejsbager, kommunikationsgøgler, provinsboer, eksilkøbenhavner, uegnet til militærtjeneste og venstresnoet.