Digitale Signaler 51 – Iværksætternytår! (en nytårstale)

1. august er iværksætternytår. Det er der, hvor vi begynder at møde ind på kontorerne igen og opdager at emailen stadig virker og vi, forhåbentlig, ikke er blevet helt glemt. Eller hvor vi for alvor kan begynde at klargøre de nye tiltag, som vi skal erobre verden med i 2018 / 2019.

Iværksætternytår er tid til at gøre status og lave nytårsforsætter. Og først og fremmest til at finde ind til det som er kernen i vores forretning. Hvad er egentlig grunden til, at vi har en virksomhed? Det spørgsmål burde jo ikke være så svært, men for mange er det virkelig svært. Det er nu vi har chancen, tiden og overskuddet af D-vitamin til at gøre noget ved det. Hvilken værdi leverer din virksomhed til sin omverden?

I denne uge holder Adam sin nytårstale om iværksætternytåret – og tager dig med på en del af processen som han har været igennem med Semiosis Formidling. Håber du har lyst til at lytte med.

Vært i podcasten er, som altid, mig – Adam Bindslev. Følg mig og Semiosis formidling på:

Ham der er den i Semiosis Formidling. Underviser, indholdsudvikler, nørd, surdejsbager, kommunikationsgøgler, provinsboer, eksilkøbenhavner, uegnet til militærtjeneste og venstresnoet.