Digitale Signaler 53 – Video video video

Denne uge handler det om video i almindelighed – og YouTube i særdeleshed. Hvad gør man egentlig når man opdager, at man ikke er teenager, men stadig gerne vil lave noget på YouTube? Det har jeg formentlig ikke svaret på, men jeg har da gjort mig nogle tanker. Og kommer med et par tips.

Det handler også om Whiteboard fra Microsoft, jeg tester Google Assistant på dansk og så snakker vi om old-school Twitter-features.

Og forresten så blev denne episode streamet live på Facebook – klik her for at se videoen.

Vært i podcasten er, som altid, mig – Adam Bindslev. Følg mig og Semiosis formidling på:

Ham der er den i Semiosis Formidling. Underviser, indholdsudvikler, nørd, surdejsbager, kommunikationsgøgler, provinsboer, eksilkøbenhavner, uegnet til militærtjeneste og venstresnoet.