OK – kan vi lige få styr på de podcasts?

Vil du have et overblik over de forskellige podcasts fra Semiosis Formidling? Eller bare en forklaring på, hvad forskellene på dem er? Så læs med here.

I denne uge blev Fotografiske Signaler lanceret – ment som et supplement til Digitale Signaler for at give en bredere dækning af de områder som Semiosis Formidling beskæftiger sig med. Fordi tingene på den ene side hænger sammen – og på den anden side har vidt forskellige fokus.

Fotografi

Fotografiet er en stor del af mit liv – og en stor del af de ydelser der leveres fra Semiosis Formidling, blandt andet gennem min medvirken i fotografikurser.dk, en kursusvirksomhed som jeg har sammen med min ven og mentor Ann Malmgren. Der har vi gennem en del år haft podcasten “Fotografi, Kamera og Motiv”, hvor vi taler om fotografi (og alt muligt andet) med jævne mellemrum. Den podcast lever, og har det godt.

Fotografiske Signaler er ikke ment som en afløser til Fotografi, Kamera og Motiv – men nærmere som et supplement. Den er lavet i samme format som Digitale Signaler, og udkommer hver fjortende dag (for det meste torsdag i lige uger). Det betyder at den er omkring 20 minutter – nyheder fra fotografiets verden og et tema.

Da der er en tæt sammenhæng mellem Digitale Signaler og Fotografiske Signaler har de begge hjemme her på digitalesignaler.dk.

Digitale Signaler

Digitale Signaler er den “oprindelige” podcast fra Semiosis Formidling – og den har også haft forskellige formater, frekvenser og har været næsten død. Men nu er den genoplivet gennem dette site – og med en mere fast, og kortere form.

Digitale Signaler handler om ledelse, markedsføring, kommunikation, læring og alt muligt andet i en digital tidsalder – og udkommer for det meste torsdag i ulige uger.

Links til at lytte og abonnere

Så altså – hvis du vil lytte til de tre podcasts skal du have tre abonnementer. Det er heldigvis ikke så stort et problem, fordi det er helt gratis at have. Og alt efter hvordan du lytter så finder du dem på forskellige måder.

Lytter du på IOS (iPhone / iPad) så kan du bruge Apples egen Podcast-app. Der vil du kunne finde alle de tre podcasts ved at søge på navnene, eller du kan klikke på linksene herunder.

På Android skal du have fat på en podcast-klient af en art. Jeg er personlig stor fan af Pocket Casts, men der er også andre glimrende klienter derude. Igen vil du oftest kunne søge på dem og finde de, eller du kan kopiere RSS-feed-linket (som du finder herunder) direkte ind og starte abonnementet på den måde.

Og husk, at hvis du bruger iTunes / Apple Podcasts så bliver jeg super super glad hvis du smider en håndfuld stjerner og måske en anmeldelse. Det betyder meget for udbredelsen.

Andre podcasts

Udover disse tre podcasts er der også mulighed for at stifte bekendtskab med mit podcast-arbejde på SAMDATA-podcasten, Erhvervscast Norddjurs og Nørre Djurs Tidende.

Ham der er den i Semiosis Formidling. Underviser, indholdsudvikler, nørd, surdejsbager, kommunikationsgøgler, provinsboer, eksilkøbenhavner, uegnet til militærtjeneste og venstresnoet.